Коледни новости в традициите, a.k.a. коледни фотосесии

коледни фотосесии коледни тениски семейни комплекти inamood bg

Коледни фотосесии на фокус

Ние, българите, държим на своите традиции и изконните обичаи от едно време. И това е разбираемо, все пак благодарение на тях сме се съхранили през вековете, та чак и до днес.

И макар, че откакто социалните мрежи станаха всеобща трибуна за оплакване и разсъждения, в които през декември преобладават иронични статуси и картинки на тема – „психоатака по Коледа“ и „нервен срив по време на празниците“, всъщност голям процент от хората наистина обичат това време от годината и се подготвят старателно за големите семейни сбирки (някои повече, други по-малко).

Традициите са си традиции, трапезата си е трапеза, за тях няма какво да говорим. В последните години обаче, се забелязва една тенденция, заимствана от филмите. Става въпрос за обличането на едни и същи или подобни тениски, блузи или пуловери с коледна тематика.

Има нещо странно чаровно и мило в това да облечеш цялото семейство с тениски на еленчета или снежни човеци. Макар и само за снимка. По това време дори и мъжете се размекват и склоняват да облекат тениска с надпис Дядо Коледа. Или персонализирана тениска със собствените им имена, стилизирано украсени с елхови клонки.

А когато всички в семейство са се сдобили с комплект коледни тениски е време за какво… за коледна фотосесия, разбира се. Вярно, че и това малко на Холивуд налъхва, но какво пък – по Коледа всичко трябва да е приказно.

Каква тениска за коледна фотосесия обаче да изберем, с която да не видим после дузина приятели и познати във Фейсбук. Обикновените блузи, ризи и пуловери с коледни мотиви са си демоде отвсякъде и няма нищо кой знае колко оригинално или забавно в тях.

Заложете на персонализирана тениска или тениска по Ваш дизайн. Най-вървежни са щампите, които могат да бъдат променени по Ваше желание. Дали надписът ще е на български или на английски, това ще си изберете пак Вие. Страхотно удобство е, а и по-бюджетно решение, възможността да си изберете комплект тениски, включващи три, четири или повече неща – мъжка тениска, дамска тениска, детска тениска или бебешко боди.

Готина идея е чрез коледните тениски, с които ще се увековечите на снимка, да отправите мило пожелание към по-възрастните роднини или пък да предадете послание към малкото Ви дете/деца, на които един ден ще показвате фотосите.

Съчетавайки прекрасните коледни традиции със забавните нови идеи около празника, като коледни фотосесии, можем да превърнем леко напрягащите семейни сбирки в едно наистина приятно и весело преживяване. Само развихрете въображението си!

Последвай ни в социалните мрежи FACEBOOK и INSTAGRAM.