Контакти за връзка с нас

Отговаряме на всички запитвания в най-кратък срок. В нашия онлайн магазин за тениски с щампи и надписи Вие сте на първо място!

Contact Form 1

Отговаряме на всички ваши въпроси в рамките на 24 часа от изпращане на съобщението. Забавяне може да има в зависимост от натовареността ни, но не повече от 48 часа след изпращане на Вашето запитване.

За по-голямо удобство, имаме секция с Често Задавани Въпроси, където може да откриете Вашия отговор. За всеки друг възникнал въпрос по отношение на продуктите, доставките и магазина, можете да се свържете с нас чрез контактната форма по-горе или директно на електронната ни поща info@inamood.bg

Онлайн магазин за тениски с щампи In a MOOD е на Ваше разположение, за да донесем повече усмивки и приятни емоции в деня!

При нас можете да откриете различни идеи за подарък или просто нещичко хубаво за Вас самите. Разполагаме с тениски с щампи, забавни надписи, еко чанти за пазар и красиви керамични чаши за кафе с картинки, надписи и илюстрации. Също така при нас ще намерите и впечатляващото хоби рисуване на картини по номера.

Магазинът за настроение Ви очаква!

Последвайте ни и в социалните мрежи