Онлайн магазин INAMOOD.BG

Добре дошли в Магазина за Настроение!

Създадохме онлайн магазин и бранд In a MOOD като алтернатива на скучните и еднообразни дизайни. Ние обичаме различното и интересното, и вярваме, че да носиш тениска със специално послание или уникална щампа е доста по-приятно като усещане и удовлетворение. Затова старанието ни при създаването на нашите дизайни е именно в тази посока – да са различни, да са уникални и да доставят готино чувство.

INAMOOD.BG е онлайн магазин за печат на тениски, еко чанти и чаши. Използваме технологията висококачествен DTG (Direct to Garment) печат на тениските, при който мастилото се впръсква в плата и печатът не изглежда като лепенка.

Предлагаме:

При нас ще откриете продукти, които можете да подарите на приятели, любими хора и колеги. Сигурни сме, че можете да зарадвате много хора, а и самите Вие да се усмихнете и забавлявате. Това е една от основните цели на Магазина за настроение!

И понеже сме отворени към всякакви идеи и се стремим всекидневно Вашите желания да бъдат удовлетворени, при нас мoжете да поръчате тениска или чаша по Ваш собствен дизайн или да ни споделите Ваша идея, по която ние да създадем дизайн и съответно да изработим тениска или чаша специално за Вас!

Без значение дали търсите красив подарък за Вашите близки и приятели или просто искате да си вземете нещо ново, Магазинът за Настроение има какво да Ви предложи.

Можете да разчитате на професионализма на нашия екип. Откликваме бързо и коректно на всяко запитване или позвъняване, защото харесваме това, което правим. При нас ще се насладите на приятелско отношение, далеч над това в обикновените магазини.

Защото ние винаги сме в настроение и правим това с любов и от сърце. Нашата мисия е Вашата усмивка!

Благодарим Ви за доверието! 🙂

Последвайте ни в социалните мрежи FACEBOOK и INSTAGRAM