Тук ще откриете често задавани въпроси от наши клиенти, по отношение на продуктите, поръчката и доставката. Ако не намерите това, което Ви интересува или имате друг въпрос, можете да се свържете с нас чрез телефон, чат или имейл.

За колко време се изработва и изпраща една поръчка?

Времето за изработка и доставка на поръчка отнема от 2 до 4 работни дни. При висока натовареност или в празнични дни е възможно известно забавяне с 1-2 дни.

Персонализациите на имена и дизайни заплащат ли се?

Не, всички персонализации на дизайни, създадени от нас, са напълно безплатни!

Мога ли да направя поръчка за подарък и пратката да бъде доставена на друг човек?

Да, разбира се! За целта трябва да заплатите поръчката с карта или по банков път и да посочите данни за доставка на човека, който искате да получи подаръка. Напишете в бележка телефон за връзка с Вас, на който да Ви потърсим при нужда от уточнение, за да не развалим изненадата. 😉

С кои куриерски фирми работите?

Работим с куриерска фирма Еконт, доставяме до техен офис, както и до Ваш адрес.

Мога ли да върна закупен продукт?

Да, можете, като указанията за това кои продукти могат да бъдат върнати и при какви условия, можете да прочетете на страницата ни за доставка и връщане.

Има ли включен преглед на пратката?

Да, изпращаме всички наши пратки с включен преглед. Включваме задължително и застраховка на чашите, тъй като са чуплив продукт. Моля, възползвайте се от прегледа преди да платите и го изисквайте, ако не Ви бъде предложен от куриера.

Може ли да се отпечата дизайн от един продукт на друг?

Да, всеки наш дизайн, независимо дали е на тениска, чаша, чанта, може да бъде отпечатан на друг от тези продукти. Пример: дизайн от мъжка тениска на дамска тениска, дизайн от тениска на чанта и т.н. Не се колебайте да ни попитате, ако имате такова желание.

Мога ли да изпратя собствен дизайн за отпечатване?

Да, можете да изпратите Ваш дизайн (снимка, картинка). Ако имате идея, но нямате готов дизайн, ние с радост ще го създадем за Вас!

Последвайте ни и във FACEBOOK и INSTAGRAM!