тениски с щампи колекции inamood bg

Тениски за подарък

Тениски за подарък с щампи и надписи от магазина за настроение

В магазина за настроение ще откриете колекции от тениски за подарък с щампи и надписи. Имаме тениски за различни поводи и професии. Уникални дизайни подходящи както за подарък, така и за ежедневно носене. Ние вярваме, че всеки човек е уникален и заслужава да разполага с начин, по който да изрази себе си пред останалите, а какво по-подходящо за тази цел от красива тениска с щампа. Качествена изработка на тениски от 100% памук и отличен печат на щампата.

забавни тениски за мъже и жени тениски с щампи

Колекция

ЗАБАВНИ

тениски за бира мъжки тениски с щампи

Колекция

БИРЕНИ

тениски с котки забавни дамски тениски с щампи

Колекция

КОТКИ

тениски за учители тениски с щампи

Колекция

ЗА УЧИТЕЛИ

тениски с планина качествени тениски с щампи

Колекция

ПЛАНИНИ

тениски с колело тематични тениски с щампи

Колекция

КОЛОЕЗДЕНЕ

тениски за вино интересни дамски тениски с щампи

Колекция

ВИНЕНИ

тениски за подарък и поводи тениски с щампи

Колекция

ПОВОДИ

тениски за мотивация тениски с щампи

Колекция

МОТИВАЦИОННИ

Персонализация и тениски по ваш дизайн

За част от нашите дизайни предлагаме и уникалната възможност за персонализация, което несъмнено ще направи тениската още по-специална. А ако не откриете точно това, което търсите, с удоволствие ще го изработим. Можете да ни изпратите снимка с ваш дизайн или идея, която ние да осъществим. Вижте още – тениски по ваш дизайн.

Какви са тениските с щампи и печатът?

Тениските с щампи, които предлагаме са от мека и приятна материя, която е 100% памук на немската марка Stedman. Предлагаме висококачествен DTG печат на тениските, което гарантира прекрасни, наситени цветове на всяка щампа. Тази технология означава, че мастилото се впръсква директно в плата, което значи, че щампата не седи като кръпка, не се бели или напуква.

Още за нас

Създадохме онлайн магазин и бранд In a MOOD като алтернатива на скучните и еднообразни дизайни. Ние обичаме различното и интересното, и вярваме, че да носиш тениска със специално послание или уникална щампа носи доста по-приятно усещане и удовлетворение. Затова старанието ни при създаването на нашите дизайни е именно в тази посока – да са различни, да са уникални и да носят готино чувство.

Последвайте ни и в социалните мрежи