Информация за доставка и връщане в онлайн магазин INAMOOD.BG

Времето за доставка е от 1 до 4 работни дни. Работим с куриерски фирма ЕКОНТ. В почивните и в празничните дни, времето за доставка може да се удължи в зависимост от работното време и натовареността на куриерската фирма.

Обработваме Вашите поръчки на следващия ден. Поръчки направени до 12:00 ч. е възможно да бъдат обработени и изпратени на същия ден, в зависимост от натоварването. Поръчки направени след 12:00 ч. в петък се обработват в понеделник.

Доставка до офис на ЕКОНТ – 6,50 лв.

Доставка до адрес с ЕКОНТ – 8,00 лв.

За поръчки над 100 лв.БЕЗПЛАТНА доставка.

Връщане

Удовлетворението на клиентите е приоритет за нас! В случай, че не сте доволни, имате право да върнете закупения от Вас продукт в 14-дневен срок от датата на получаването при следните условия:

  • закупеният продукт не трябва да бъде употребяван или повреден
  • трябва да бъде върнат в търговски вид
  • куриерската услуга по връщането се поема от клиента
  • свържете се с нас на посочените контакти или през формата за връзка с нас

Замяна

Онлайн магазин INAMOOD.BG НЕ ПРАВИ ЗАМЯНА на тениски, еко-чанти и чаши, защото тези артикули се изработват индивидуално и конкретно за всеки клиент, който е направил поръчка.

Изпращаме за наша сметка нов продукт тениска, чанта или чаша, ако са налице едно или повече от следните условия:

  • производствен дефект на текстила или керамиката
  • дефект в отпечатването на щампата
  • грешка в поръчката от наша страна

ВАЖНО! Преди да потвърдите окончателно поръчката си, моля обърнете внимание на размерите на тениските, посочени в таблица в описанието на всеки продукт.

За изработката на тениските и еко-чантите използваме висококачествен DTG печат, поради спецификата на който в някои случаи е възможно да има забележими следи от процеса – леко потъмняване на някои цветове или леко избледняване около изображението. Това не трябва да Ви притеснява, защото след първото пране тези следи изчезват.

Магазин INAMOOD.BG си запазва правото да приеме или отхвърли рекламации в срок от 14 дни след датата на заявяване.