Подаръци за 8-ми март

подаръци за 8 ми март

Наближава любимият на много дами Ден на жената. Респективно у всеки се заражда въпросът какви подаръци за 8-ми март да поднеса на мама, баба, леля и всяка важна и скъпа жена?

Отговорът е различен за всеки един от нас. От скъп парфюм до ръчно изработена картичка, каквито едно време правехме в училище (особено, ако сте от поколението на милениалите).

При толкова много възможности и предложения, на всеки му се иска да изпъкне с нещо по-специално, по-различно. Като например красив персонализиран подарък!

Нашият весел онлайн магазин може да Ви зарадва с множество абсолютно уникални предложения за подарък.

Чаши „Градината на баба“ и „Градината на мама“ са със специално създадени дизайни – красиви цветя с вплетени в тях имена на децата или внуците. Всяка чаша се прави с много любов и внимание към детайлите, така, че накрая да имате красив, личен и абсолютно уникален подарък за мама или баба.

подаръци за 8 ми март

За любителите на тениските сме сътворили не по-малко прекрасен дизайн „Цветята на мама“. Минималистичното и стилно изпълнение ще впечатли всяка дама. Имената, които можете да изпишете тук, може да са както на деца, така и на внуци. Защото за секунди можем да преработим дизайна да бъде тениска за баба. При нас всяка персонализация е възможна и напълно безплатна.

подаръци за 8 ми март

Част от арсенала ни с подаръци за 8-ми март са множеството забавни, някои и леко саркастични тениски за мама, с които също можете да направите готин подарък.

Не на последно място са и красивите чаши с класическото пожелание „Честит празник, мамо!“.

подаръци за 8 ми март
подаръци за 8 ми март

За да направим празника 8-ми март красив и запомнящ се, екипът ни е на разположение да изпълни всяко Ваше желание, докато останете очаровани от резултата.

Последвай ни във FACEBOOK и INSTAGRAM.